Marne Mosterd, lekker en veelzijdig!

Net als vele anderen ben ik er gek op mosterd op mijn kroketje te doen. De mosterd die er bij de snackbar standaard bij wordt geserveerd vind ik over het algemeen iets te flauw van smaak, daarom heb ik thuis een eigen voorraadje mosterd met wat meer bite. Mijn favoriet daarbij is Marne Mosterd, mosterd uit een Groningse fabriek die al sinds 1895 actief is. Een familiebedrijf dat ruim een eeuw de tijd heeft gehad om de smaak van hun mosterd te perfectioneren. En dat proef je! Het leuke aan het bedrijf is dat ze ook een hele informatieve website hebben, marnemosterd.nl.

Meer mogelijk met mosterd
Laat ik gewoon maar eerlijk zijn. Voordat ik op marnemosterd.nl had gekeken ging mijn kennis van mosterd niet veel verder dan: het is lekker om op een kroket en andere snacks te doen. De site heeft echter niet alleen veel informatie en achtergronden over het bedrijf, maar ook een groot aantal verrassende recepten die dankzij de mosterd daadwerkelijk beter worden. Eigenlijk is het ook logisch dat een ingredi├źnt dat lekker is bij het ene gerecht, dat ook prima kan zijn bij een ander gerecht. De knapperige kip in een Aziatisch jasje die ik heb uitgeprobeerd smaakte naar meer. Gelukkig dan maar dat de website vol staat met gerechten, zelfs voor nagerechten! Het maakt van deze site een van de beste productwebsites die ik ben tegengekomen, een voorbeeld voor bedrijven die op hun site niet verder komen dan een simpele productomschrijving en zes regels geschiedenis…